Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil . Michał S. do misie angi Piżyk (8394 niezalogowanych)
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
]
Wracajac do Twojego pracodawcy ktory niby jest z Ciebie zadowolony---- hmmmm moze i tak, ale za Twoimi plecami i tak mysli ze jestes pierdolonym polakiem, pijakiem i zlodziejem.....
nie wiem kim Ty qrwa jesteś, gdzie pracujesz ale pierdolisz głupoty
Odezwal sie Qrwa ten co napier... prawie 1000 postów o byle gownie i napier... sie głupot Przestań juz chlać ta podrabiana i przemycana wodke jelopie!!! Jesteśmy na równi stawiani z pakisami czy rumunami!!! I Twoje lizanie dupy szefowi i tak Ci nic nie pomoże Chocbys nie wiem jak dupe lizal i starał sie być bardziej norweski niż Norwedzy to i tak jestes Polakiem!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Dj Funky D napisał:
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
]
Wracajac do Twojego pracodawcy ktory niby jest z Ciebie zadowolony---- hmmmm moze i tak, ale za Twoimi plecami i tak mysli ze jestes pierdolonym polakiem, pijakiem i zlodziejem.....
Odezwal sie Qrwa ten co napier... prawie 1000 postów o byle gownie i napier... sie głupot Przestań juz chlać ta podrabiana i przemycana wodke jelopie!!! Jesteśmy na równi stawiani z pakisami czy rumunami!!! I Twoje lizanie dupy szefowi i tak Ci nic nie pomoże Chocbys nie wiem jak dupe lizal i starał sie być bardziej norweski niż Norwedzy to i tak jestes Polakiem!!!!
spierdalaj na budowe cegły podawać albo łopatą napierdalać tam gdzie koparka nie sięga głąbie zajebany i nie porównuj mnie czy reszty polaków do pakisów czy rumunów, w dupe nigdy nie właziłem szefowi wręcz przeciwnie, zawsze sie stawiam i walcze o swoje cwelu wazelinowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Zabek57 napisał:
Ja nie jestem tu pol roku. Pracuje na kontrakt roczny i teraz sie konczy. przed dwoma miesiacami wezal mnie szef i zapytal czy chce dluzej pracowac. Dal do zrozumienia, ze moge zostac i dostac kontrakt na stale. Po serii materialow na temat przemytnikow, wycofal sie. Moze mnie zostawi, ale nie bede mial tego kontraktu na stale, juz to wiem. Jak przeklada sie to na mnie? Tak ze bez tego kontraktu wystpic o kredyt na mieszkanie i kupic tu na raty, aby nie placic co miesiac za wynajm mieszkania 7 000 nok. Tylko splacac swoje i nie wyzucac je w bloto. Koledzy w pracy juz rozmawiaja ze mna spowrotem na dystans, tak jak na poczatku jak przyszedlem nowy, dokad mi nie zaufali. W mojej pracy na wysokosciach zaufanie wspolpracownikow jest najwazniejsze, inaczej dochodzi do wypadkow. Czy wszyscy ci co robia cokolwiek co przyczynili sie do tego, zrekompensuja mi straty choc te finansowe. Czy oni mysla co robia innym polakom, czy nie? Rozmawialem na temat Kablowania z norwegami, oni tego nei lubia tez. Oddzielaja jednak dwie rzeczy, jesli ktos wchodzi z butami w twoje zycie, nawet nie zdawajac sobie z tego sprawy, ze to co zrobil noze ci zaszkodzic. Naprzyklad zaparkujez zle na wspolnej ulidy, doniosa, bo jak widza ze gdyby sie cos zapalilo, to woz strazacki nie przejedzie, to czuja sie zagrozeni. Oraz jesli szkodzi samemu sobie, wtedy niech sie uczy na swoich bledach, to jego sprawa, nikt go nie podkabluje, bardzo dbaja o frivilighet, wolnosc slowa, wyboru. U nas przez lata komuny i pseldodemokracji, gdzie prawie kazdy kombinowal aby przezyc zatarla sie nam granica pomiedzy tymi dwoma przypadkami. Trudno juz to cofnac bo siedzi uyo juz z pokolenia na pokolenie we krwi. Osadzcie to sami, zgodnie z wlasnym sumieniem.

Współczuje kolegów z pracy i szefa serio jeżeli z powodu przemytników z polski się do Ciebie dystansują ? co to kurwa za koledzy ? po roku pracy nie możesz dostać stałej umowy to coś jest nie tak i raczej to nie jest wina przemytników ... co ci szef powiedział, sorry dobrze pracujesz ale w gazetach się naczytałem ?
Złodziejstwa absolutnie nie popieram, ba gardzę złodziejami ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
]
spierdalaj na budowe cegły podawać albo łopatą napierdalać tam gdzie koparka nie sięga głąbie zajebany i nie porównuj mnie czy reszty polaków do pakisów czy rumunów, w dupe nigdy nie właziłem szefowi wręcz przeciwnie, zawsze sie stawiam i walcze o swoje cwelu wazelinowy
Ale hamstwo z Ciebie wyszło To nie ja mowie ze jesteśmy pakisami tylko norki nas tak porównują. Czytaj wyraźniej!!! Ahhh zapomnialem-skupiles się na swoim języku i lizaniu czyjejś dupy!!! Masakra!!! Możesz sobie wyzywać od ciot itd. itp. Sam nie jesteś lepszy!!! Szkoda czasu na Ciebie Zastanawiam się tylko po jaka cholerę wszyscy narzekają ze podatki za wysokie itd. Nie pasuje to wracaj tam gdzie są niższe i monopole 24h otwarte co byś mógł się upoic w nocy o północy!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
następny??? co to z aśrodowisko gdzie cie porównuja do pakisów?
dobra rada: nie daj sie i broń sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
Ja sie nie musze bronic bo nie mam przed czym. To sa akcje wziete autentycznie przez roznych znajomych. Wyszedłeś kiedyś miedzy norweskie środowisko czy tylko się izolujesz miedzy nachlanymi Polakami w baraku robotniczym? Posłuchaj trochę jak znasz norweski o czym gadają to od czasu do czasu usłyszysz obelgi na temat Polaków, muslimow, Litwinów itd. zwlaszcza gdy jest coś o nas w radiu lub tv. Rasizm im z pysków wychodzi i nawet się przy Tobie nie hamują bo ich irytacja bierze ze takie zeczy się dzieją!!! Osobiście miałem raz przypadek dawno temu w barze jak mi Norweg co mnie znal z widzenia wypalił ze Norwedzy mi zawsze będą patrzeć na ręce, a ja mu na to o co Ci Qrwa biega, a on na to bo Ty jesteś polakiem. To juz było wiele ładnych lat temu. Okazało sie ze gość jest rasista!!! Co miałem mu dać w pysk!!!? Olalem gościa a teraz mamy nawet dobry kontakt i zmienił zdanie o Polakach bo mnie lepiej poznał Można Qrwa? Można!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Dj Funky D napisał:
AndersB napisał:
Ja sie nie musze bronic bo nie mam przed czym. To sa akcje wziete autentycznie przez roznych znajomych. Wyszedłeś kiedyś miedzy norweskie środowisko czy tylko się izolujesz miedzy nachlanymi Polakami w baraku robotniczym? Posłuchaj trochę jak znasz norweski o czym gadają to od czasu do czasu usłyszysz obelgi na temat Polaków, muslimow, Litwinów itd. zwlaszcza gdy jest coś o nas w radiu lub tv. Rasizm im z pysków wychodzi i nawet się przy Tobie nie hamują bo ich irytacja bierze ze takie zeczy się dzieją!!! Osobiście miałem raz przypadek dawno temu w barze jak mi Norweg co mnie znal z widzenia wypalił ze Norwedzy mi zawsze będą patrzeć na ręce, a ja mu na to o co Ci Qrwa biega, a on na to bo Ty jesteś polakiem. To juz było wiele ładnych lat temu. Okazało sie ze gość jest rasista!!! Co miałem mu dać w pysk!!!? Olalem gościa a teraz mamy nawet dobry kontakt i zmienił zdanie o Polakach bo mnie lepiej poznał Można Qrwa? Można!!!
nie wiem jak wyglada barak robotniczy bo nigdy w takim nie byłem nawet, a co do obelg na nas ztemat to dlaczego mam sie wstydzić za reszte hołoty? każdy odpowiada za siebie, a jak mnie porównują z resztą polaństwa (m.in. do przemytników o których głośno ostatnio), to mówie: spójrzcie najpierw na siebie, wyjdź na ulice w sobote czy piątek w nocy i zobacz jak sie zachowują polacy a jak norwedzy(ktoś pewnie powie że są u siebie) i dlatego nornica na środku ulicy naleje, a norek pomoże jej wstać
...a o Breiviku zapomnieli? można by długo wymieniać...
i nam ma być wstyd za przemytników??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
Dj Funky D napisał:
AndersB napisał:
nie wiem jak wyglada barak robotniczy bo nigdy w takim nie byłem nawet, a co do obelg na nas ztemat to dlaczego mam sie wstydzić za reszte hołoty? każdy odpowiada za siebie, a jak mnie porównują z resztą polaństwa (m.in. do przemytników o których głośno ostatnio), to mówie: spójrzcie najpierw na siebie, wyjdź na ulice w sobote czy piątek w nocy i zobacz jak sie zachowują polacy a jak norwedzy(ktoś pewnie powie że są u siebie) i dlatego nornica na środku ulicy naleje, a norek pomoże jej wstać
...a o Breiviku zapomnieli? można by długo wymieniać...
i nam ma być wstyd za przemytników??
Jak najbardziej zgadzam się, a myślisz ze mi tak wypalił bo był trzeźwy? Ale co racja zachować się potem potrafią bo wszyscy przychodzą i przepraszają tylko pytanie czy szczerze!!! Wniosek jest taki żeby kogoś oczerniać i wyzywać trzeba go poznać osobiście Zapewn kiedyś gdybyśmy się poznali w innych okolicznosciach np. w barze to pewnie byłaby duza szansa na zakumplowanie się, ale ten pieprzony portal poroznia ludzi Nawet nie wiesz jaka osoba jestem a ślesz mi cwele!!! Coś chyba nie tak!!! Jasne ze musimy się bronić, a najlepiej trzymać razem. Bronić się sprytnie i mądrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a kto mnie od jelopow nazwyzywał??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
a kto mnie od jelopow nazwyzywał?? He he jelop nie jest aż tak obraźliwy Za to cwel!!! Mniejsza o wieksze- nadal po tylu latach irytuje mnie ze nie potrafimy się zintegrować!!! W pojedynkę nic się nie zdziala- jak to mówią "w kupie sila" ale jak tu się zintegrować jak np. gdzieś na imprezce w klubie widzisz grupke bawiących sie polakow i chciałbyś np. dołączyć ale słyszysz teksty typu czego tu szukasz, w pizde nie dostałeś itd. Normalny dialog powinien brzmieć tak.... Hei fajnie ze do nas uderzyles, ale wiesz jesteśmy w tej grupie dzisiaj i tak chcielibyśmy spędzić ten wieczór, ale daj swoje namiary to się odezwiemy jak jeszcze raz się będziemy wybierali Jakoś Norweg czy Norweżka mogą podejść do innych i zagadać i się bawić nie znając ich, tylko my jacys tacy mało tolerancyjni Tak niestety miał mój kumpel wiele razy jak byl na imprezkach, nie poddał sie no i w końcu znalazł fajna grupke ludzi i są do dzis-nawet zone sobie znalazł w tej grupce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok